Esküvő / Nászút

A legenda szerint Ciprus partjainál emelkedett ki a tenger habjaiból Aphrodite, a szerelem istennõje, így joggal nevezik Ciprust a szerelem szigetének. Ideálisabb hely nem is létezik az Ön legcsodálatosabb pillanatának megörökítésére és a boldogító IGEN kimondására!
Ha Ön pont a vendégsereg és az esküvõ bonyodalmától szeretné megkímélni Önmagát és kedvesét, Ciprus erre tökéletes helyszín.

Megszervezünk Önnek egy egyszerû, mégis igazán emlékezetes hivatalos polgári esküvõt, hiszen ez a gyönyörû sziget maga is tökéletes helyszínt biztosít egy örök és feledhetetlen élményre. Az esküvõt követõen kezdõdhet a nászút!

Nem kell attól tartani, hogy hosszadalmas vagy bonyolult az ügyintézés, Cipruson az adminisztráció gyors és egyszerû, de jórészét ezt is mi intézzük Önnek!
A gyönyörû helyszínek magukért beszélnek, az ötcsillagos szálloda luxus szolgáltatásai, akár templomi, akár önkormányzati, két tanú elõtt történõ házasság megszervezésére is van ajánlatunk! Kisebb költségvetésû, egyszerûbb esküvõt is szívesen szervezünk.
Esküvõjét tökéletesen megszervezzük: szertartás lebonyolítása, vendégvárás, dekoráció, zene, esküvõi
torta, limuzin, vendég szállítás buszokkal, kozmetika, fodrászat, virágcsokor, fotó és videó készítés,
egyéni igények.

A kiválasztott szállás árát kérje irodánktól: info@ciprustravel.hu